Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tariceanu: Simpla conditie de aliati loiali, disciplinati si tacuti nu ne va aduce recunoastere / Nici una din zodiile de securitate sub care a trait Romania - pax romana, pax ottomanica, pax sovietica - nu a durat la nesfarsit / Vrea consultari politice cu Grupul de la Visegrad
6:35:39 AM
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat in fata diplomatilor romani ca "proiectul suveranitatii statului-natiune al romanilor ar putea avea darul de a scoate din anonimat si invizibilitate politica externa romaneasca". Tariceanu a spus "sa nu ne facem iluzii, simpla conditie de aliati loiali, disciplinati si tacuti nu ne va aduce recunoastere. Ne ofera poate o securitate de care tara noastra s-a bucurat de putine ori in trecut. O securitate care.. nu e garantata pentru eternitate. Nici una din zodiile de securitate sub care a trait teritoriul nostru national - pax romana, pax ottomanica, pax sovietica - nu a durat la nesfarsit".


Parisul deschide un parc pentru nudisti
6:33:00 AM
Pasionatii de nudism care vor vizita parcul Bois de Vincennes din Paris vor avea ocazia in perioada 31 august -15 octombrie sa renunte la toate hainele chiar in cadrul orasului, dupa ce administratia parcurilor din capitala Frantei a hotarat sa le dedice naturalistilor o zona speciala, relateaza AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply