Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

​Bucuresti, capitala europeana unde tantarii prospera, iar sobolanii au invadat strazile
5:52:10 AM
Bucurestiul are doua probleme majore: sobolanii si tantarii. In zone intregi din oras, insectele - in special tantarii-tigru, care pot fi purtatorii unor boli periculoase, sunt omniprezente. Strazile orasului sunt invadate de sobolani, si ei un pericol de sanatate publica. Combaterea tantarilor este facuta de Primaria Capitalei prin Centrul de Protectia Plantelor, cu doar  9 autoutilitare cu instalatii de pulverizare, deservite de 18-20 salariati, potrivit informatiilor transmise de municipalitate la solicitarea HotNews.ro. Chiar si primarul Sectorului 3 recunoaste ca actiunile Primariei Bucuresti sunt ineficiente.


Timea Babos, dupa ce a fost eliminata de Sharapova la US Open: Cred cu tarie ca e nedrept sa ii acorzi un wildcard Mariei Sharapova
5:48:00 AM
Eliminata de Maria Sharapova in turul al doilea de la US Open, Timea Babos (Ungaria) a criticat decizia organizatorilor turneului de a-i acorda un wild card jucatoarei din Rusia. "Cred cu tarie ca e nedrept sa ii acorzi un wildcard Sharapovei", a spus Babos, aflata pe locul 59 in clasamentul mondial.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply