Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

​Se joaca o miza mare pentru justitie pe termen lung. Detaliile relevante ale conflictului din CSM
6:10:01 AM
Conflictul fara precedent izbucnit miercuri in Consiliul Superior al Magistraturii ascunde o miza enorma pentru justitie pe termen lung: cine va conduce si, mai ales, cine va angaja viitorii inspectori care vor verifica activitatea judecatorilor si procurorilor. Inspectia Judiciara, care azi functioneaza in cadrul CSM, dar pe care Tudorel Toader o vrea trecuta la ministerul justitiei, are in schema 53 de posturi: 31 de inspectori pentru judecatori, 20 de inspectori pentru procurori si doua functii de sefi.


Motivarea instantei in cazul deciziei de eliberare conditionata a lui Dumitru Nicolae Niro: A dat dovezi temeinice de indreptare si a participat la activitati cultural-educative
6:09:00 AM
Judecatoria Sectorului 4 arata, in motivarea deciziei de eliberare conditionala a lui Dumitru Nicolae "Niro", condamnat in octombrie 2016 la 2 ani si 4 luni inchisoare in dosarul Microsoft, pentru trafic de influenta, ca omul de afaceri a avut un comportament corespunzator pe perioada detentiei, a fost recompensat de patru ori, a castigat prin munca 36 de zile si a participat la activitati culturale, potrivit News.ro. Pe 2 august, Judecatoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare conditionata depusa de Nicolae Dumitru, decizia nefiind insa definitiva. Contestatia procurorilor DNA se va judeca pe 15 septembrie la Tribunalul Ilfov.


O schimbare uriasa de paradigma in tratamentul cancerului. FDA a aprobat o terapia genica inovatoare pentru leucemie
6:08:35 AM
Agenția americană a medicamentelor (FDA) a aprobat primul tratament care modifică genetic celulele pacientului pentru a lupta împotriva cancerului și va costa 475.000 dolari, scrie nytimes.com.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply