Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Die Presse compara Romania cu guvernul iliberal din Polonia
9:23:00 AM
Cotidianul austriac Die Presse compara Romania cu Polonia, intr-un articol publicat pe 29 august in care relateaza despre protestele organizate duminica impotriva legilor justitiei “care urmeaza sa permita guvernului accesul la activitatea judecatorilor”. “De când guvernul de la Bucureşti face ochi dulci cursului illiberal pe care a pornit Polonia sub conducerea PiS, în România se aprind spiritele. Duminică seara au demonstrat în faţa clădirii guvernului de la Bucureşti 3.000 de persoane, dar au avut loc demonstraţii şi în alte oraşe”, se arata in articolul publicat de Die Presse.


Romsilva: Protestul Greenpeace din padurea din Muntii Ciucas este ilegal. Padurea nu indeplineste criteriile de incadrare in categoria de cvasivirgina
9:19:00 AM
Regia Nationala a Padurilor - Romsilva transmite, joi, referitor la protestul activistilor Greenpeace dintr-o padure din Muntii Ciucas, ca padurea respectiva nu indeplinea criteriile de incadrare in categoria padurilor cvasivirgine si sustine ca actiunea activistilor este ilegala si blocheaza cu buna stiinta activitatea unei regii, raspandind in acelasi timp acuzatii grave si informatii false, scrie News.ro.


Ministrul Ilan Laufer: Valoarea banilor in Romania este mult mai mare; 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si 150 euro in Germania
9:18:55 AM
Valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania, a declarat, joi, Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, potrivit Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply