Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

ANALIZA Cat este randamentul pilonului I de pensii?
10:30:00 AM
Doua subiecte de interes s-au conturat in actuala discutie cu privire la pilonul I versus pilonul II de pensii din Romania: 1) cum s-a situat randamentul pilonului II de pensii fata de cresterea valorii punctului de pensie? 2) cat este randamentul pilonului I de pensii? In prezentul articol voi arata ca de la infiintarea pilonului II in anul 2008, randamentul acestuia a fost, in medie, superior cresterii punctului de pensie. Apoi, voi adapta o metodologie din literatura de specialitate (Internal Rate of Return) pentru a calcula randamentul pilonului I de pensii. Rezultatele indica ca barbatii pierd anual 5,8% din contributii prin participarea la pilonul I iar femeile pierd -0,2% pe an.


Mai multi britanici au ramas blocati in Romania dupa ce Wizz Air a anulat un zbor
10:26:52 AM
Sute de turisti britanici au ramas blocati in Romania timp de o saptamana, dupa ce zborul Otopeni-Glasgow de joi a fost anulat din cauza unei defectiuni tehnice, iar compania Wizz Air nu le-a oferit un zbor alternativ pana luni, relateaza Daily Mail.


LIVESCORE Sorana Cirstea vs Jelena Ostapenko (de la ora 18:00)
10:26:08 AM
Pentru calificarea in runda a treia de la US Open, Sorana Cirstea (locul 54 WTA) este nevoita sa treaca de letona Jelena Ostapenko, locul 12 WTA si cap de serie numarul 12. Confruntarea dintre cele doua jucatoare se va disputa pe arena "Louis Armstrong", incepand cu ora 18.00, fiind primul meci al zilei pe a doua arena ca marime de la Flushing Meadows. Partida va fi transmisa in direct pe Eurosport si Livescore pe HotNews.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply