Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Bucuresti: Sedinta extraordinara de Consiliu General convocata vineri nu s-a tinut din lipsa de cvorum. Primele efecte ale odonantei care le permite alesilor locali sa-si schimbe partidul timp de 45 de zile: 3 consilieri PDL-PNL vor sa treaca la PSD si sa refaca majoritatea
6:11:00 AM
Sedinta extraordinara de Consiliu General al Bucurestiului convocata vineri de consilierii nu s-a tinut din lipsa de cvorum, fiind prezenti doar 20 din cei 51 de consilieri validati. Au absentat consilierii PSD, o parte din cei PPDD si 3 consilieri de la PNL-PDL.


Din septembrie, elevii din clasele a III-a si a IV-a vor avea o noua materie optionala: Educatie pentru arhitectura si mediu construit. Vezi ce optionale noi au fost aprobate pentru liceeni
6:07:41 AM
Incepand cu anul acesta scolar, elevii de clasele a III-a si a IV-a vor putea alege, la optional, o noua materie: "De-a arhitectura. Educatie pentru arhitectura si mediu construit". Ministrul Educatiei a aprobat programa scolara pentru aceasta disiplina, pe care elevii care o vor alege o vor studia timp de o ora pe saptamana. Noi optionale au fost aprobate si pentru liceu. Tinerii din liceele vocationale, care au specializarea Muzica, vor putea opta si pentru materii ca "Muzica vocala de jazz - muzica usoara" sau "Istoria Jazzului".


Premierul Victor Ponta il bruiaza din nou pe presedintele Basescu prin actiunea Microbuzul scolar
6:00:26 AM
Discursul tinut vineri la pranz de Traian Basescu, referitor la pozitia Romaniei in cazul Ucrainei si alte subiecte de politica externa, a fost perturbat la o parte dintre posturile de stiri de campania "Microbuzul scolar" a premierului Victor Ponta. Cel putin doua posturi - Antena 3 si Realitatea TV - au impartit ecranul in doua, transmitand si discursul presedintelui, si imagini cu Victor Ponta in Teleorman. Iar postul trustului Intact a taiat sonorul in transmisiunea cu Basescu si i-a acordat spatiu amplu de exprimare lui Ponta. Nu e o premiera: o situatie similara s-a petrecut pe 14 august, cand Basescu a iesit cu declaratii pentru a intari ideea ca Romania se afla in recesiune tehnica, iar Ponta impartea microbuze in Moldova.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply