Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Reuniune de urgenta a ambasadorilor din tarile NATO, care discuta prezenta soldatilor rusi in Ucraina. / Liderii europeni se reunesc sambata la Bruxelles pentru a discuta noi sanctiuni impotriva Rusiei
4:04:00 AM
Ambasadorii statelor membre NATO s-au reunit de urgenta vineri dimineata, la ora 10:00, ora Romaniei, la Bruxelles, pentru discutii privind prezenta militarilor rusi in Ucraina, anunta AFP. Sambata, liderii europeni urmeaza sa se reuneasca la Bruxelles pentru discutii ce vor viza aplicarea de noi sanctiuni impotriva Rusiei, acuzata ca a efectuat o incursiune militara in Ucraina. In cadrul aceleiasi reuniuni este asteptata desemnarea a doi oficiali de rang inalt in cadrul UE - seful diplomatiei si presedintele Consiliului - insa este de asteptat ca posibilele noi sanctiuni impotriva Rusiei sa eclipseze acest subiect.Kievul a denuntat o "invazie" a Rusiei si a cerut joi Uniunii Europene sa impuna Rusiei noi sanctiuni "semnificative" si sa acorde Ucrainei "un ajutor militar de anvergura". Un inalt oficial al NATO, citat de Reuters, a declarat, joi, ca in Ucraina lupta in acest moment peste 1.000 de militari rusi.
-------------------------
Ora 11:14: Vladimir Putin i-a indemnat, in noaptea de joi spre vineri, pe insurgentii pro-rusi din estul Ucrainei sa deschida un coridor umanitar pentru militarii ucraineni incercuiti in zonele unde au loc confruntari. Insurgentii de la Donetk au anuntat vineri ca sustin initiativa presedintului rus Vladimir Putin de a permite militarilor ucraineni din zona de conflict sa iasa din incercuire.
Ora 11:08: Manifestatii la Harkov si Mariupol impotriva "invaziei ruse" in Ucraina. Peste 5.000 de persoane manifestau joi seara in orasele Harkov si Mariupol, in estul Ucrainei, impotriva "invaziei ruse" in tara lor, a relatat agentia UNIAN.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply