Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?LIVE TEXT Europa League, tragerea la sorti. Steaua si Astra isi afla adversarii din grupe
7:10:00 AM
La Monaco a inceput tragerea la sorti a celor 12 grupe din sezonul 2014-15 Europa League. Steaua se gaseste in urna a doua valorica, iar Astra in a patra, cele mai bine cotate formatii fiind Sevilla si Inter. Primele meciuri se vor disputa pe 18 septembrie, iar faza grupelor se va incheia pe 11 decembrie. Finala competitiei va fi pe 27 mai 2015, la Varsovia, iar castigatoarea va primi dreptul de a juca in editia viitoare de Champions League. HotNews transimte LIVE TEXT tragerea la sorti.


Traian Basescu, despre obiectivele Romaniei la Summitul NATO: O prezenta navala consolidata in Marea Neagra a NATO pentru a descuraja ideile unui bolnav. Avem obligatia sa marim bugetul pentru Aparare. Nu putem spune: suntem in NATO, sa vina americanii sa ne apere, ca noi avem buget redus
7:07:00 AM
Presedintele Traian Basescu a conturat vineri, intr-o intalnire cu ambasadorii desfasurata la Palatul Cotroceni, pozitia Romaniei in cadrul summitului NATO care se va desfasura la inceputul lunii septembrie in Marea Britanie. Seful statului a aratat ca Romania va milita pentru consolidarea flancului estic al Aliantei, accentul fiind pus pe o crestere a prezentei navale a NATO in Marea Neagra, o zona cu elemente majore de riscuri de securitate unde apar discrepante majore intre capacitatile navale dintre Rusia si tari ca Romania sau Bulgaria. Basescu a aratat insa ca Romania are obligatia sa puna imediat bani la dispozitia Armatei pentru inzestrare pentru ca "nu putem spune: suntem in NATO, sa vina americanii sa ne apere, ca noi avem buget redus".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply