Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Romania la summitul european unde se impart functiile UE: Numele vehiculate, crizele de rezolvat, deciziile de luat
4:18:41 PM
Functiile de presedinte al Consiliului European si de Inalt reprezentant pentru afaceri externe si securitate sunt principalele functii a caror impartire se discuta sambata la reuniunea sefilor de state sau de guverne din Uniunea Europeana, la care merge si presedintele roman Traian Basescu. Schimbarea de stefata prinde Uniunea Europeana intr-un moment delicat, cu crizele de securitate din Ucraina si Orientul Mijlociu, care o vor supune testului coeziunii si eficientei reale.


Curtea de Apel a stabilit data primului termen in dosarul lui Dan Diaconescu in care acesta a fost condamnat in prima instanta la 3 ani de inchisoare
4:03:00 PM
Curtea de Apel Bucuresti a stabilit pentru data de 3 octombrie 2014 primul termen in dosarul lui Dan Diaconescu in care a fost condamnat de catre Judecatoria Sectorului 1 la 3 ani de inchisoare cu executare pentru santajarea fostului primar al comunei aradene Zarand, Ion Mot. In 21 octombrie 2010, patronul postului OTV, Dan Diaconescu, Doru Parv si Mitrus Ghezea au fost trimisi in judecata de catre procurorii anticoruptie, pentru santajarea lui Ion Mot, atunci primar al comunei aradene Zarand, precum si a omului de afaceri Paul Petru Tardea. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au acuzat pe Cristian Dan Diaconescu, asociat majoritar la SC Ocram Televiziune SRL si realizator de programe la postul de televiziune OTV, de doua infractiuni de santaj.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply