Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Autoritatile americane au anuntat cele sase locatii unde vor fi testate dronele civile
2:36:11 PM
Agentia americana pentru aviatia civila (FAA) a publicat luni numele celor sase locatii alese pentru testarea dronelor civile, a caror sosire pe cerul american in 2015 starneste dezbateri aprinse in materie de respectarea vietii private, scrie AFP.


VIDEO Invatatoarea reclamata la Parchet detine o scoala primara cu after school in Capitala
2:28:00 PM
Invatatoarea de la Scoala nr. 10 reclamata la Parchet pentru ca ar fi cerut parintilor bani de cadouri detine, impreuna cu un alt cadru didactic, o scoala primara cu after school, care are doua sedii in zone rezidentiale ale Capitalei, potrivit Mediafax.


Victor Ponta povesteste, pe Facebook, cum o ziarista l-ar fi atentionat ca lumea il injura deoarece l-a confundat cu Basescu, care ar fi depasit coloana de masini ce se indrepta spre Sinaia
2:10:19 PM
Premierul Victor Ponta povesteste, pe contul sau de Facebook, ca a primit un sms de la o ziarista, pe care o respecta "fff mult pt profesionalismul sau", in care i se reprosa ca a depasit luni, pe contrasens si cu girofar, "coloana de muritori"care se deplasa cu viteza melcului spre Sinaia, si ca a informat-o pe aceasta ca de trei zile nu se mai afla in Valea Prahovei.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply