Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Luptele pentru putere dintre Erdogan si un cleric turc din SUA, la originea crizei din Turcia
8:54:00 AM
Criza politica din Turcia ar putea fi cauzata de luptele pentru putere dintre Guvernul islamo-conservator condus de Recep Tayyip Erdogan si influenta miscare inspirata din islamul modern Hizmet, fondata de Fethullah Gulen, un cleric musulman turc in varsta de 73 de ani care locuieste in Statele Unite, scrie Mediafax, citand o analiza realizata de AFP.


Politist impuscat mortal de catre un coleg, la o vanatoare de mistreti
8:12:29 AM
Un politist in varsta de 43 de ani, din Braila, a fost impuscat mortal, sambata, de catre un alt agent, in timpul unei partide de vanatoare autorizate, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Braila, Jenel Sogor, precizand ca a fost vorba despre un accident, relateaza Mediafax.


Vladimir Putin, din nou Personalitatea anului in Rusia
7:45:00 AM
Presedintele rus Vladimir Putin a devenit, din nou, "Personalitatea anului" in Rusia, conform rezultatelor unui sondaj de opinie realizat de Centrul de studiere a opiniei publice (VTIOM), citat de Ria Novosti, transmite Agerpres.


Egipt: Studenti islamisti au incendiat o cladire universitara in Cairo
7:09:00 AM
Studenti islamisti, sustinatori ai Fratiei Musulmane, au incendiat sambata dimineata o cladire a Facultatii de Comert din cadrul Universitatii Al-Azhar din Cairo, la o zi dupa arestarea a peste 250 de manifestanti islamisti, a relatat o sursa din cadrul serviciilor de securitate, citata de AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply