Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Romania in 7 ani de UE: Cat am dat si cat am luat din fondurile europene. Liderii si loserii banilor UE, pe ministere
9:51:05 AM
?Romania este beneficiar net de fonduri europene, cu un sold pozitiv de peste 11 miliarde de euro, in cei 7 ani de aparteneta la Uniunea Europeana, potrivit unor date provizorii de la Ministerul Finantelor Publice. Agricultura este sectorul care a adus tarii cei mai multi bani europeni din 2007 pana in prezent. In pofida slabei capacitati a Romaniei in absorbtia fondurilor structurale, tara noastra este beneficiar net de fonduri europene, in perioada 2007-2013.


Victor Ponta a luat masa cu primarul din Jina si cu Ghita Ciobanul, cu care s-a fotografiat: Daca iau masa cu acest Ghita sigur nu se supara Crin
9:46:00 AM
Premierul Victor Ponta a luat masa duminica masa, impreuna cu familia sa, la Jina (judetul Sibiu), cu primarul localitatii si familia lui, precum si cu Ghita Ciobanul, cu care s-a fotografiat. Ponta a precizat ca intalnirea a avut loc la "initiativa" fiului sau Andrei si ca fotografiile publicate pe contul sau de Facebook nu sunt o greseala a echipei sale de comunicare, facand referire la fotografia cu Regele Mihai postata eronat.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply