Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Preocupari in Germania in legatura cu eliminarea restrictiilor pentru romani si bulgari
2:56:00 PM
Federatia localitatilor rurale germane a exprimat preocupare in legatura cu eliminarea restrictiilor pentru romani si bulgari, cerand subventii suplimentare din partea Guvernului federal si a landurilor pentru a face fata unui eventual aflux de imigranti, scrie Mediafax. "Prin conceptele de care dispunem in prezent, nu putem integra imigrantii saraci", a explicat Stephan Articus, presedintele Federatiei localitatilor rurale germane, intr-un articol publicat in Frankfurter Allgemeine Zeitung, citat de AFP.


Daily Mail: 10% dintre persoanele fara adapost din Londra sunt romani si bulgari
2:41:00 PM
Aproximativ 10% dintre persoanele fara adapost de pe strazile Londrei sunt imigranti romani si bulgari, conform unor statistici ale unei organizatii guvernamentale prezentate de publicatia Daily Mail pe fondul polemicilor privind eliminarea restrictiilor pentru romani si bulgari din 2014, noteaza Mediafax.


Turcia: Erdogan denunta magistratii aliati ai grupurilor criminale
2:18:00 PM
Premierul turc Recep Tayyip Erdogan i-a denuntat din nou, sambata, pe judecatorii aflati la originea scandalului politico-financiar fara precedent care ameninta guvernul sau, acuzandu-i ca "lucreaza cu anumite grupuri criminale" pentru a "compromite oameni nevinovati", transmite AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply