Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ministrul economiei: Oltchim a ajuns in situatia jenanta sa se roage la banci pentru 15 milioane de euro
3:58:33 AM
Compania Oltchim cauta cu disperare finantare, a declarat Andrei Gerea, ministrul economiei, in cadrul conferintei "Rolul bancilor in restructurarea companiilor" organizata la BNR. "S-a ajuns in situatia in care Oltchim, o companie care a dezvoltat o cifra de afaceri de 1 miliard de euro, sa ajunga in situatia jenanta sa se roage pentru 15 milioane euro. Nu poti sa pui semnul egal intre un SRL al carui proprietar are preocupare sa tepuiasca si o companie mare care dovedeste ca are solutii si clientela", a spus Gerea. Vezi in text ce raspunde Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR.


Turnul de apa si arta din Pantelimon va fi inaugurat pe 1 decembrie. Bucurestenii vor putea vedea orasul de la peste 30 metri inaltime
3:57:00 AM
"Turnul de apa si arta din Pantelimon", aflat in incinta Postavariei Romane, va fi inaugurat duminica, 1 decembrie, dupa ce a trecut timp de un an printr-un proces de transformare devenind prima constructie industriala din Bucuresti care isi mai indeplineste functia de baza, aceea de a creste presiunea in sistemul de alimentare cu apa din zona, dar este si un punct de atractie pentru cei care locuiesc in zona si turisti. Astfel, cei interesati vor putea urca pe scara amplasata in jurul constructiei si admira Bucurestiul de la 30 metri inaltime. In plus, turnul va gazdui evenimente culturale atipice. Proiectul este realizat de Make a Point si finantat de ING Bank Romania.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply