Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?Orasul Giurgiu risca sa ramana fara caldura in aceasta iarna. Cum s-a scurtcircuitat mecanismul financiar aflat la baza sistemului
6:35:23 AM
Orasul Giurgiu ar putea ramane fara caldura in aceasta iarna, a declarat primarul urbei, Nicolae Barbu, pentru HotNews.ro. Edilul a explicat ca firma care furnizeaza agent termic, Global Energy Production si care a concesionat acest serviciu de la Primarie, nu mai poate cumpara gazul necesar producerii agentului termic, din cauza dotoriilor mari acumulate din neplata facturilor de catre populatie. In plus, directorul companiei Global Energy Production, Sorin Cepraga, spune ca de anul acesta  furnizorii de gaze naturale cer banii in avans, ceea ce duce la un blocaj, intrucat operatorul incaseaza facturile de la populatie abia dupa 45-60 de zile.


Ilie Nastase: Simona Halep trebuie sa castige acum un turneu de Grand Slam
6:33:31 AM
Ilie Nastase lauda parcursul Simonei Halep din 2013, fostul lider din clasamentul ATP fiind de parere ca Simona trebuie sa treaca la urmatorul nivel. "Acum trebuie sa ia un Grand Slam, este imperios necesar sa mentina ritmul acesta", a precizat Nastase.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply