Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Intarzierile in rambursarile de TVA au intrat in vizorul CE Alin Negrescu, KPMG:Problema rambursarilor de TVA devenise in ultimul timp o povara financiara si administrativa
3:32:23 AM
Comisia Europeana (CE) a solicitat la sfarsitul saptamanii trecute in mod oficial Romaniei sa ia masuri de modificare a procedurii administrative de rambursare a TVA. Desi legislatia prevede ca solicitarile de rambursare a TVA trebuie solutionate in termen de maxim 45 zile, in realitate  acestea dureaza mult mai mult, fiind inregistrate intarzieri chiar si de 1 an de zile sau chiar mai mult. Multi contribuabili romani au suferit pierderi semnificative datorita acestei practici sau chiar au fost nevoiti sa isi lichideze afacerile in Romania. In acest sens, CE a atentionat Romania ca aceasta practica incalca legislatia comunitara care prevede faptul ca cererile de rambursare a TVA trebuie rambursate cu rapiditate astfel incat sa nu creeze dificultati financiare contribuabililor.


Mercedes-Benz va lansa si Clasa S Cabriolet, dupa Sedan si Coupe
3:31:01 AM
Limuzina Mercedes-Benz Clasa S, disponibila deocamdata doar in versiuni de caroserie cu patru usi (ampatament normal si ampatament marit), va include si un Coupe cu doua usi, dupa cum Mercedes-Benz ne-a aratat la Salonul Auto de la Frankfurt (10-22 septembrie), dar si o decapotabila, care va ajunge pe piata cel mai probabil in 2015.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply