Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Evenimentul imprevizibil care ar putea schimba destinul Greciei
10:35:38 AM
?Marti, 17 septembrie 2013. Meciul Olympiakos-Paris Saint Germain, contand pentru Liga Campionilor. Dupa meci, undeva in zona metropolitana a Atenei - Attica, la Amfiali, oamenii incep sa se certe. In scurta vreme, cateva zeci incep sa-i fugareasca pe patru dintre ei. Dintr-o data, venind pe contrasens pe o strada cu sens unic, apare o masina. Unul dintre cei aflati in masina il prinde pe unul dintre cei patru si, dupa ce se bat, il injunghie de trei ori. Barbatul a murit dupa doar cateva minute, in bratele iubitei sale, asteptand sa vina salvarea.


Cum functioneaza guvernanta corporatista de la Tarom: Sefa biroului de comunicare sustine ca a fost data afara de membrii Consiliului de Administratie ca victima colaterala in razboiul cu managerul privat strain
10:35:28 AM
Belgianul Christian Heinzmann, director general Tarom, afirma public la inceputul lunii septembrie ca membrii Consiliului de Administratie (CA) i-au luat constant din atributii si ca in doar cateva zile au decis sa dea afara unul din oamenii directi subordonati lui: sefa biroului de comunicare al companiei, Georgeta Dinu. Dan Pascariu, seful CA, cel care a recunsocut ca l-a fortat pe belgianul Heinzmann sa-si scurteze mandatul de la 4 ani la un an, declara ca CA a decis destituirea sefei de comunicare pe baza unei examinari a performantei. In replica, Georgeta Dinu povesteste cum s-a petrecut de fapt operatiunea de demitere a sa, sustine ca nu a existat nici o evaaluare in cazul sau si ca, timp de 4 luni, a fost "in mod constant impiedicata de catre membrii CA" sa-si indeplineasca sarcinile.


Comisia Europeana cere bancilor din Grecia sa opreasca finantarea catre subsidiarele din Europa de Sud-Est
10:35:23 AM
Bancile din Grecia vor fi nevoite sa-si limiteze operatiunile din Europa de Sud-Est, dupa ce Comisia Europeana a cerut institutiilor de credit sa se angajeze ca nu vor transfera fonduri cu scopul de a-si intari subsidiarele din regiune, au declarat surse apropiate dosarului pentru ziarul Kathimerini, preluat de Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply