Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Intarzierile in rambursarile de TVA au intrat in vizorul CE Alin Negrescu, KPMG:Problema rambursarilor de TVA devenise in ultimul timp o povara financiara si administrativa
3:32:23 AM
Comisia Europeana (CE) a solicitat la sfarsitul saptamanii trecute in mod oficial Romaniei sa ia masuri de modificare a procedurii administrative de rambursare a TVA. Desi legislatia prevede ca solicitarile de rambursare a TVA trebuie solutionate in termen de maxim 45 zile, in realitate  acestea dureaza mult mai mult, fiind inregistrate intarzieri chiar si de 1 an de zile sau chiar mai mult. Multi contribuabili romani au suferit pierderi semnificative datorita acestei practici sau chiar au fost nevoiti sa isi lichideze afacerile in Romania. In acest sens, CE a atentionat Romania ca aceasta practica incalca legislatia comunitara care prevede faptul ca cererile de rambursare a TVA trebuie rambursate cu rapiditate astfel incat sa nu creeze dificultati financiare contribuabililor.


Mercedes-Benz va lansa si Clasa S Cabriolet, dupa Sedan si Coupe
3:31:01 AM
Limuzina Mercedes-Benz Clasa S, disponibila deocamdata doar in versiuni de caroserie cu patru usi (ampatament normal si ampatament marit), va include si un Coupe cu doua usi, dupa cum Mercedes-Benz ne-a aratat la Salonul Auto de la Frankfurt (10-22 septembrie), dar si o decapotabila, care va ajunge pe piata cel mai probabil in 2015.


WTA Beijing: Sorana Carstea, eliminata in primul tur
3:29:00 AM
Sorana Carstea a fost eliminata in primul tur al turneului WTA de la Beijing, sportiva din Romania fiind invinsa de Bojana Jovanovski, din Serbia. Competitia de la Beijing este dotata cu premii totale in valoare de 5.185.625 dolari.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply