Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

UniCredit Tiriac Bank a cumparat business-ul de retail al RBS Romania
5:52:02 AM
UniCredit Tiriac Bank si UniCredit Consumer Financing IFN au cumparat business-ul de retail si Royal Preferred Banking al RBS Romania reprezentand aproximativ 315 milioane euro in active si 230 milioane euro in pasive, au transmis HotNews.ro marti oficialii celor doua banci. Tranzactia se va finaliza dupa obtinerea aprobarilor necesare de la BNR si de la Consiliul Concurentei si este planificata pentru a doua jumatate a acestui an. Toti angajatii RBS Romania asociati activitatilor de retail si Royal Preferred Banking vor fi transferati catre UniCredit Tiriac Bank in urma consultarii partenerilor sociali.


Raport ING: Intr-o nota mai putin optimista, Reuters l-a citat pe Ministrul delegat pentru energie care a cerut FMI amanarea listarii Nuclearelectrica. Acesta este inca un semn ingrijorator pentru discutiile cu FMI din iunie
5:45:38 AM
Leul a fost tranzactionat foarte aproape de 4,31/EUR in sedinta de luni, stabilind un nou record pentru 2013. Moneda nationala a inchis ziua intr-o o apreciere de 0,7% la 4,3150/EUR iar persistenta cresterilor burselor internationale sugereaza ca este posibil ca leul sa doboare curand recordul actual. Daca nu cea de marti, sedinta de miercuri ar putea aduce o asemenea evolutie, participantii la piata din Romania lipsind datorita sarbatorii legale iar aceasta ar trebui sa duca la o reducere temporara a presiunii induse de balanta de plati, scriu analistii ING intr-o nota remisa marti, clientilor.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply