Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Olanda: Printul Willem-Alexander devine marti cel mai tanar monarh european, dupa abdicarea mamei sale, regina Beatrix
4:12:18 AM
Printul Willem-Alexander al Olandei va deveni marti, la varsta de 46 de ani, cel mai tanar suveran din Europa, dupa abdicarea mamei sale, regina Beatrix, eveniment pe care olandezii il celebreaza cu mare fast intr-o sarbatoare portocalie. Aproximativ 800.000 de vizitatori imbracati in portocaliu, culoarea nationala a Olandei, vor impanzi strazile Amsterdamului, in aceasta zi fastuasa. Tanarul rege este primul monarh de sex masculin din 1890, dupa trei regine si o regenta. El va fi, intre altele, primul reprezentant al unei noi generatii de monarhi europeni, a caror varsta medie este in prezent de 71 de ani, care accede la tron. Dupa 33 de ani de domnie, regina Beatrix va semna actul adbdicarii, predand stafeta unei noi generatii.


VIDEO Champions League: Real Madrid - Borussia (21:45)/ Nimic nu e imposibil
4:08:37 AM
"Suntem Real Madrid, iar acest lucru ne obliga sa revenim. Daca nu ne vom califica, va fi doar vina mea", a declarat Jose Mourinho, inainte de meciul cu Borussia (Champions League, semifinale). In tur, germanii s-au impus cu 4-1. Meciul de pe "Santiago Bernabeu" va fi in direct pe TVR1, Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21:45. 


Prognoza meteo pana pe 12 mai: Cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii
3:50:00 AM
Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 29 aprilie - 12 mai, in fiecare regiune a tarii. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply