Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Prognoza meteo pana pe 12 mai: Vremea se mentine deosebit de calda in urmatoarea saptamana, dupa Paste temperaturile vor cobori la valorile normale ale perioadei
5:34:36 AM
Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 29 aprilie - 12 mai, in fiecare regiune a tarii. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.


In prima jumatate de zi de la preluarea operatiunilor Bank of Cyprus Romania, La Marfin Bank totul se desfasoara normal
5:33:00 AM
"Marfin Bank Romania functioneaza in conditii absolut normale, oferind clientilor operatiuni de plati si incasari, precum si alte tipuri de servicii corelate nevoilor bancare uzuale. Oferim servicii fostilor clienti Bank of Cyprus incepand de luni, 29 Aprilie, data de la care acestia pot desfasura toate tipurile de operatiuni bancare. Clientii vor beneficia de siguranta faptului ca sunt protejati de legea din Romania in acest moment. Subliniez faptul ca banca este membra a FGDB, dispune de un nivelul de lichiditate cu mult peste nivelul mediu din sistemul bancar romanesc, iar nivelul de solvabilitate si adecvarea capitalului sunt, de asemenea, peste media sistemului bancar romanesc", au transmis Hotnews.ro reprezentantii Marfin.


Spaniolii sunt increzatori: Real si Barca pot intoarce rezultatele din tur
5:31:52 AM
Spania a pierdut categoric duelul cu Germania (Champions League - semifinale), Barcelona si Real Madrid incasand opt goluri in disputele cu Bayern si Borussia. Cu toate acestea, ibericii sunt increzatori in sansele de a vedea pe "Wembley" o finala intre Barca si Real. "Este posibila o revenire", au precizat oficialii celor doua grupari din Primera Division.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply