Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

SOCAR vrea sa mai deschida 10 benzinarii anul acesta in tara si este interesata si de achizitii
7:37:28 AM
?Compania petroliera azera de stat SOCAR are in prezent 14 benzinarii in tara si vrea sa mai deschida 10 anul acesta, ceea ce inseamna ca numarul de angajati va creste cu 120-130, a spus intr-un interviu pentru HotNews seful filialei romane a companiei, Hamza Karimov. SOCAR e interesata si de achizitii pe partea de benzinarii, insa studiaza si posibilitatea de a investi si in alte lucruri in tara noastra cand va primi unda verde de la Baku, a mai spus Karimov la evenimentul legat de cupa de minifotbal dedicata eroului national al Azerbaidjan-ului, Heydar Aliyev.


Lansare achizitie - acord cadru estimat la 7,7 milioane euro pentru experti pe fonduri europene. Vezi conditiile minime pentru a deveni expert
7:35:00 AM
Ministerul Fondurilor Europene impune conditii minimale firmelor de recrutare si expertilor externi care sa evalueze proiecte si cereri de rambursare. Astfel, companiile care pot depune oferte pentru contractul cadru (valabil timp de 2 ani) trebuie sa aiba in lista de coduri CAEN "serviciile de asigurare/recrutare de personal, inclusiv personal angajat temporar". Expertii pe care aceste firme ii vor recruta trebuie sa indeplineasca, si ei, cerinte minimale: studii superioare, experienta de 2-3 ani in domeniile specifice fondurilor europene: evaluare, audit, financiar, infrastructura etc). Remuneratia fixa pentru serviciile asigurate de experti va fi de 280 euro pe zi, bani care vor fi virati companiei de recrutare.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply