Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Raport ANRE: Numarul de certificate verzi acordate producatorilor de energie regenerabila va fi redus
9:07:21 AM
Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) a realizat un raportul cu privire la analiza de supracompensare a sistemului de sprijin pe 2012 a producatorilor de energie regenerabila prin certificate verzi. In urma analizei cost-beneficiu, a rezultat ca pentru a nu se ajunge la supracompensare, numarul de certificate verzi trebuie reduse. Cea mai mare reducere va fi la energia solara. Vezi in text cate certificate verzi (CV) vor primi producatorii pentru fiecare MWh de energie produsa din surse regenerabile.


O Dacia Sandero electrica modificata in Slovenia a castigat una dintre probele Raliului Monte Carlo
9:04:00 AM
O masina Dacia Sandero transformata in automobil 100% electric de cativa pasionati din Slovenia a reusit sa castige una dintre probele Raliului Monte Carlo dedicat masinilor ecologice, devansand modele titrate precum Tesla Roadster si Toyota Prius. Masina pilotata de un sloven si un francez a castigat proba de consum de energie la care au participat 83 de echipaje.


Presedintele Vladimir Putin s-a deplasat la Marea Neagra, pentru a supraveghea manevrele militare de amploare ordonate cu o zi in urma
9:02:40 AM
Presedintele rus Vladimir Putin a ajuns vineri in regiunea Krasnodar (sud) pentru a asista unui exercitiu militar-surpriza si care isi propune sa controleze capacitatea de actiune a trupelor, scrie RIA Novosti.


Cum se vede mobilitatea personala din perspectiva unui lider
9:00:19 AM
Automobilul, asa cum il stim de zeci de ani, moare. Se confrunta cu restrictii tot mai severe privind emisiile poluante, scaderea cererii in pietele auto traditionale si cresterea spectaculoasa a comenzilor in regiuni pana nu demult inapoiate – unde nu exista o cultura a automobilului, ci doar o dorinta nebuna de a avea mai mult. Carburantul e tot mai scump, masina electrica e inca departe de a fi populara. Si totusi… in ce directie ne indreptam? Cum vom conduce masini peste zece ani? Iata o abordare interesanta despre mobilitatea personala, din perspectiva unui lider.


Fonduri UE 2014-2020: Bucataria pregatirii documentelor. Episodul 3 - Domeniul educatiei
8:59:00 AM
Ministerul Educatiei Nationale este, si el, implicat in elaborarea documentelor pentru viitoarele fonduri europene din perioada 2014-2020. Mai exact, acest minister coordoneaza consultarile pentru elaborarea analizelor in urma carora se vor stabili prioritatile de finantate in domeniul educatiei si formarii profesionale. Potrivit informatiilor transmise la solicitarea EurActiv.ro, pana acum a fost elaborat draftul analizei socio-economice în vedere evidentierii nevoilor de dezvoltare pentru sectorul educatie.


Angajatii Oltchim au reluat protestele: Situatia este disperata
8:55:00 AM
Aproximativ 400 de angajati ai Oltchim au protestat din nou, vineri, in fata combinatului, dupa care aproximativ 300 dintre ei s-au deplasat 8 km pe jos spre sediul Prefecturii, unde au continuat protestul, anunta Agepres. Incepand de luni. angajatii de la Oltchim au reluat protestele in urma neachitarii restantelor salariale pe lunile decembrie, ianuarie si februarie, fiind nemultumiti si de lipsa unei strategii de repunere in functiune a combinatului valcean.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply