Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Nelegiuirea. O femeie comisar de politie ca un Sfinx de nepatruns. Un alt fel de roman politist, care sparge piata
4:15:00 PM
O carte mare, groasa, cartonata in negru. O supracoperta cu chipul unei femei. Mai putin serioasa si incrancenata, femeia ar fi aproape frumoasa. Insa pe comisara de politie Sarah Lund nu o intereseaza pozele fotogenice. Nu are timp de asa ceva. Caci o asteapta un caz, care trebuie elucidat. O crima cumplita, careia ii cade victima o adolescenta de 19 ani. O eleva din Copenhaga. In capitala daneza incepe vanatoarea dupa faptas. Indiciile duc la multi suspecti, ramificatiile banuielii ating Primaria si cativa politicieni de varf, prinsi in campanie electorala. Trei saptamani dureaza goana dupa criminal. O mizerie umana de nedescris iese la iveala, odata cu trupul Nannei Birk Larsen, violat, schingiuit, innoroit in canal. Iese la iveala o crima din prezent. Si NELEGIUIREA din trecut.


Cel putin 83 de persoane blocate in subteran in urma unei alunecari de teren in Tibet
4:04:11 PM
Cel putin 83 de persoane au fost blocate in subteran in urma unei alunecari de teren care s-a produs vineri intr-o zona miniera din Tibet, a anuntat agentia de presa oficiala China Noua, citata de AFP.


Sondaj: Majoritatea germanilor nu inteleg criticile la adresa lor cu privire la austeritate
3:45:22 PM
Majoritatea germanilor resping reprosurile adresate tarii lor de restul Europei, insa 40% dintre ei le inteleg, potrivit unui sondaj publicat vineri, in timp ce rolul Berlinului in criza care afecteaza zona euro este din nou supus dezbaterii, informeaza Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply