Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Prostitution Chic: de la Louis Vuitton la controversa
9:51:30 AM
La inceputul lunii martie a avut loc Saptamana Modei de la Paris unde Louis Vuitton si-a prezentat colectia ready-to-wear toamna-iarna 2013. Un filmulet creat pentru a promova creatiile prezinta un unghi usor neconventional, dar mult contestat.


Victor Ponta anunta ca va face propunerile pentru sefii DNA si Parchetului saptamana viitoare
9:48:00 AM
Premierul Victor Ponta a anuntat vineri ca saptamana viitoare va face propunerile pentru sefii DNA si PICCJ direct, fara selectie. "Judecatorii si procurorii nu sunt numiti pe consultari politice. Eu discut absolut tot ce fac in functia guvernamentala cu domnul Antonescu, dar nu sunt dezbateri si consultari politice", a afirmat vineri primul ministru.


Mai multe amendamente la Legea sigurantei nationale schimba mecanismul interceptarilor
9:44:24 AM
Amendamentele la Legea sigurantei nationale, prin care se modifica mecanismul de realizare a interceptarilor pe mandat de siguranta nationala, avizate in CSAT, au ajuns in Parlament direct in Comisia pentru drepturile omului, care si le-a asumat ca initiator, scrie Mediafax.


Institutul de Studii Populare va organiza dezbateri pe tema revizuirii Constitutiei. Cristian Preda: Forumul Constitutional a inceput cu stangul, face dezbateri cu Andrei Marga despre Constitutie. Bine ca nu l-au chemat direct pe Putin
9:43:00 AM
Institutul de Studii Populare (ISP) va demara, incepand de saptamana viitoare, o serie de dezbateri publice pe tema revizuirii Constitutiei, pentru ca Forumul Constitutional se dovedeste a fi un esec, a declarat europarlamentarul PDL Cristian Preda, vineri, pentru Agerpres. "Forumul Constitutional a inceput cu stangul, face dezbateri cu Andrei Marga despre Constitutie. Bine ca nu l-au chemat direct pe Putin care este modelul lui Andrei Marga", a declarat Preda.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply