Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Republica Moldova a fost exclusa de la exporturile romanesti de gaze
1:31:03 PM
Un ordin al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei publicat, vineri, in Monitorul Oficial, permite exporturile de gaze, insa nu oriunde,  ci doar in spatiul comunitar. Practic, vor putea fi realizate exporturi prin conductele de interconectare cu Ungaria si Bulgaria, insa nu si prin cea cu Republica Moldova (Iasi-Ungheni). Motivul: interconectarea Iasi-Ungheni nu a fost prevazuta in programul guvernamental de investitii pe 2013. In aceste conditii, nu se explica o declaratie recenta a ministrului delegat pentru energie, Constantin Nita, care a spus ca "lucrarile la conducta de gaze Iasi-Ungheni vor demara in luna mai, urmand sa fie finalizate pana la sfarsitul acestui an". Pentru R. Moldova acest proiect este foarte important fiind o solutie pentru reducerea dependentei de gazele rusesti.


Lazaroiu: Voiculescu si-a facut la Antena3 un fel de arsenal cu aparate de tortura cu grade diferite de dificultate: Mircea Badea smulge unghiile, Dana Grecu iti rupe sira spinarii, Gadea te jupoaie si pe urma pune sare
1:28:06 PM
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu compara Antena 3 cu "un arsenal cu aparate de tortura cu grade diferite de dificultate" creat de Voiculescu. Intr-o postare pe Facebook, Lazaroiu spune ca rolurile lui Mircea Badea, Alessandra Stoicescu, Dana Grecu si Mihai Gadea sunt diferentiate in functie de rolul fiecaruia.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply