Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?Bilantul condamnarilor in cele mai importante dosare in primele trei luni ale anului: Un deputat, doi fosti ministri, un baron local, un lider sindical de varf, o judecatoare de la Inalta Curte si un fost procuror
10:32:00 AM


Un actual deputat, doi fosti ministri, un fost presedinte de CJ, un important lider sindical, o judecatoare de la Inalta Curte si un fost procuror - asa arata bilantul condamnarilor la inchisoare in cele mai sonore dosare finalizate definitiv in primele trei luni din 2013. In total, in aceste cazuri s-au dat 27 de ani de inchisoare, ce-i drept, o parte cu suspendare. Pe langa aceste condamnari definitive, s-au dat si alte sentinte de condamnare in prima instanta si in dosarul unui om de afaceri important, fost vicepremier, precum si in cazul unui influent lider al revolutionarilor. Ambele decizii au fost "cu executare" si insumeaza opt ani de inchisoare, insa in aceste dosare deciziile definitive si irevocabile vor veni abia dupa epuizarea tuturor cailor de atac in instanta.
  • HotNews.ro va propune un bilant al marilor condamnari din primele trei luni din 2013


Oltchim si nemiscarea politica si populara
10:25:15 AM
Nu, articolul nu priveste ultima initiativa a presedintelui Basescu, fundatia infiintata de consilierii sai. Cel putin nu direct. Articolul porneste de la o motiune simpla, depusa de PDL la Camera Deputatilor luna trecuta si respinsa sec si predictibil cateva zile mai tarziu. Acum, tipul acesta de activitate parlamentara este de obicei trecut cu vederea daca guvernul are o majoritate larga si stabila. Daca e stire, e una secundara, si nu intra niciodata pe fond.


Senatorul PSD Sorin Bota catre o jurnalista care l-a chestionat in legatura cu initiativele sale legislative: Esti o nesimtita!
10:23:32 AM
Senatorul Sorin Ovidiu Bota i-a raspuns "Sunteti chiar nesimtita" unei jurnaliste Business24 care l-a chestionat in legatura cu activitatea sa parlamentara. Potrivit site-ului oficial al Senatului Romaniei, in 2013, Sorin Bota, membru al Comsiei pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital, nu a avut nicio initiativa legislativa, activitatea sa parlamentara rezumandu-se la trei intrebari, o interpelare si o luare de cuvant in plen cu ocazia depunerii juramantului, scrie Business 24.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply