Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sambata magica
3:18:10 AM
"Programam cezariana pentru luni dimineata, la prima ora", ma instiinteaza medicul, la controlul de 38 de saptamani. "Este foarte posibil insa sa nu mai aiba rabdare pana atunci, este foarte jos", ma anunta el, cumva sa nu ma sperii daca intre timp ma apuca contractiile.


Facebook si cruzimea algoritmilor - O noua controversa ne face sa ne gandim daca nu cumva punem pe retea prea multe lucruri personale
3:06:00 AM
Facebook a generat automat pentru fiecare utilizator o retrospectiva foto a anului 2014 (Year in Review), algoritmii alegand fotografiile cele mai populare in randul prietenilor din retea. Ei bine, sunt utilizatori pe care Facebook a reusit sa ii intristeze fiindca le-a adus aminte de momente foarte triste, precum moartea unor persoane dragi. Un oficial Facebook si-a cerut scuze in numele celor ofensati, dar de aici porneste o mare intrebare: nu cumva impartasim pe Facebook prea multe lucruri personale si nu s-a ajuns intr-un punct in care viata personala s-a amestecat periculos de mult cu internetul?


Programul magazinelor de sarbatori: Inchis de Anul Nou, program prelungit pana pe 31 decembrie
2:58:00 AM
Supermarketurile si hipermarketurile vor fi inchise de Anul Nou, dar vor avea program prelungit sau chiar non-stop pana in ultima zi a anului, informeaza Mediafax, mentionand programul marilor magazine in aceasta perioada.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply