Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?Anunt umanitar Un baietel de 3 ani are nevoie de ajutor pentru a invinge o boala rara a sangelui - Limfo-Histiocitioza Hemofagocitara
6:51:00 AM
David Cristian Pertea s-a nascut pe 13 octombrie 2011 intr-o familie de dascali din judetul Buzau. Cosmarul parintilor lui a inceput la cateva zile dupa ce a implinit trei ani, cu o criza febrila cu temperatura de peste 41,5 grade. Mai intai a fost dus la UPU Buzau unde a primit tratament cu Cexyl, dar simptomele se inrautateau. Parintii au plecat la Spitalului Grigore Alexandrescu din Bucuresti, de unde dupa ore de asteptare au fost trimisi la Elias unde lui David i s-a pus un prim diagnostic - Meningoencefalita Virala - si a fost din nou transferat, de data aceasta la Institutul de Boli Infectioase Victor Babes. Primul diagnostic a fost infirmat in urma unei punctii facute pe viu. Dupa trei saptamani si mai multe diagnostice vehiculate (Miozita, Leptospiroza etc.), medicii de la Victor Babes au admis ca nu-l pot trata pe David, iar de data aceasta a fost transferat la Spitalul De Copii Grigore Alexandrescu. Diagnosticul oficial - Limfo-Histiocitioza Hemofagocitara, o boala rara a sangelui, ce se dezvolta rapid - a fost pus la Institutul Clinic Fundeni in urma intrunirii unei comisii de medici (raportul medical complet aici). Sansa lui este sa ajunga cat mai repede la o clinica specializata din strainatate, unde solutia va fi un transplant de maduva sau de celule stem. Parintii lui David au nevoie de ajutor si fiecare donatie conteaza!


Ministerul Mediului: Valorile radioactivitatii sunt in limite normale in Romania, dupa posibilul incident din Ucraina
6:46:57 AM
Valorile radioactivitatii sunt in limite normale in Romania, conform analizelor facute dupa ce au fost date informatii privind posibile scurgeri radioactive la centrala nucleara din Ucraina, iar circulatia aerului nu favorizeaza transportul de poluant, informeaza, miercuri, Ministerul Mediului.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply