Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Alexei Navalnii face apel la manifestatii de strada dupa condamnarea fratelui sau
7:34:00 AM
Principalul opozant al regimului de la Kremlin, Alexei Navalnii, a facut un apel marti la sustinatorii sai sa iasa in strada in centrul Moscovei pentru a "distruge" regimul presedintelui Vladimir Putin, dupa condamnarea fratelui sau la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, transmite AFP.


RETROSPECTIVA 2014 Anul razboiului total pe piata media: anchete, condamnari, abuzuri fara precedent, lupte fara mila pentru suprematia TV. Premiera negativa si pentru publicitari
7:20:00 AM


Zbaterile Pro TV de la inceputul anului si felul in care acest post a reusit sa-si pastreze suprematia in fata ofensivei Intact au fost cea mai vizibila batalie de pe piata media in ultimul an. Dar razboiul pentru audiente n-a fost nici pe departe singurul care a afectat aceasta piata in 2014. Alte lupte au reusit sa schimbe radical peisajul presei si chiar al publicitatii si au diluat speranta ca 2015 va fi un an mai linistit: condamnarea lui Dan Voiculescu, actiunile penale in cazurile Mediafax si Media Pro, urmarirea penala a sefei CNA, Laura Georgescu, dar si paralizarea acestei institutii, angajarea totala a unor televiziuni in politica si in atacuri la justitie, "povestile" cu ofiteri acoperiti, amenzile Concurentei ce au lovit in premiera agentiile de publicitate.


Legea bugetului de stat pe 2015, publicata in Monitorul Oficial
7:09:22 AM
Legea bugetului de stat pe anul viitor a fost publicata marti in Monitorul Oficial. Tot marti a fost publicat in MO si decretul de promulgare a acesteia de catre presedintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.


Bucuresti: Programul RATB si Metrorex de Revelion
7:05:46 AM
In noaptea de Revelion, trenurile de metrou circula la intervale de 10-20 de minute, iar tramvaiele 1 si 41, precum si autobuzele RATB de pe 16 linii asigura legatura intre centrul Capitalei si toate cele sase sectoare, informeaza Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply