Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Superstitii si obiceiuri de Anul Nou. Ce sa faci ca sa-ti mearga bine in Noul An
2:59:00 PM
Superstitiile de Anul Nou sunt respectate de multe persoane, care considera ca in acest fel le va merge bine in Noul An. Printre superstitiile si obiceiurile de sfarsit de an se numara dansul in aer liber pentru sanatate si noroc si umplerea portofelelor cu bani pentru un an prosper. O alta superstitie este ca Anul Nou trebuie sa te prinda cu haine noi pentru ca in urmatoarele 365 de zile sa primesti cat mai multe cadouri. Rosul este culoarea veseliei si a dragostei, asa ca obiceiul spune ca daca va imbracati in rosu de Noul An veti avea un nou an norocos si plin de iubire sunt de preferat.


Clipul zilei: Primiti cu Irina Shayk?
2:51:00 PM
"Dansul" rusoaicei...pentru un zambet mai larg in 2015 :)


Echipele de interventie cred ca au localizat epava avionului AirAsia in Marea Java. Trupurile neisufletite a 10 victime au fost recuperate
2:50:18 PM
Autoritatile indoneziene cred ca au localizat cea mai mare parte a avionului AirAsia prabusit duminica, recuperand si zece cadavre, informeaza Reuters. Folosind un sonar, echipele de interventie au localizat un obiect de mari dimensiuni in Marea Java, in largul Insulei Borneo. In zona au fost gasite fragmente ale avionului Airbus A320-200 care efectua Cursa QZ8501 de la Surabaya (Indonezia) spre Singapore.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply