Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Cronica de film: 2 pistoale
7:14:48 AM
Povestea nu e noua, dar se tine. "2 Guns" e genul de film pe care multi regizori europeni viseaza in secret sa il faca, dar nu recunosc: o comedie americana de actiune cu vedete, adica o jucarie asemanatoare celor cu care au crescut. Islandezul Baltasar Kormákur aproape ca o spune deschis, dar filmul lui e suficient de referential cat sa nu para pretios si suficient de lucrat cat sa iasa din plutonul comediilor de actiune.


EUROINS nu mai are voie temporar sa vanda polite RCA, dupa ce un control ASF a constatat intarzieri la plata daunelor catre pagubiti si diminuarea nejustificata de despagubirilor acordate
7:14:00 AM
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a sanc?ionat EUROINS cu interzicerea temporara  a practicarii asigurarii RCA, in urma unui control care a constat intarzieri la plata daunelor catre pagibiti si diminuarea nejustificata de despagubirilor acordate, a anuntat joi autoritatea. Consiliul ASF a decis acest lucru in sedinta din 28 august, si tot atunci a hotarat sanctionarea lui Mihnea Tobescu, directorul general al companiei cu amenda de 50.000 de lei si sanc?ionarea lui Stamov Bozhidar Stoyanov, conducatorul departamentului de dauna din cadrul societa?ii, cu retragerea aprobarii acestuia.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply