Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sub semnul manipularii si cinismului: Despre decomunizarea uselista
3:10:00 AM
Citeam zilele trecute un articol semnat de un cunoscut jurnalist pentru care condamnarea dictaturii comuniste in decembrie 2006 ar fi fost doar un balon de sapun, un banal foc de artificii. Autorii condamnarii, deci membrii Comisiei Prezidentiale, ii apar drept urmasi ai tortionarilor comunisti. Cine? Constantin Ticu Dumitrescu? Radu Filipescu? Alexandru Zub? Monica Lovinescu? H.-R. Patapievici? Andrei Pippidi? Levente Salat? N. Manolescu? Mihnea Berindei? Sorin Alexandrescu? Cristian Vasile? Dragos Petrescu? Marius Oprea? Romulus Rusan? Deci noi, cei care am scris Raportul Final, membri si experti ai Comisiei, suntem urmasii tortionarilor, nu peremistii condusi de Vadim care tropaiau si vociferau bezmetic in Parlament, nu PSD-ul care, la ordinul lui Ion Iliescu si cu concursul lui Mircea Geoana, a boicotat sesiunea solemna. Frauda interpretativa este evidenta. Intentia malitioasa, nu mai putin.


LIVE TEXT Criza siriana: Sute de persoane au manifestat la New York si Paris impotriva unei interventii militare. Statele Unite cauta in continuare parteneri pentru o coalitie internationala dupa votul negativ din Parlamentul britanic
3:09:00 AM
Sute de persoane au manifestat pasnic, joi seara, la Paris si New York, impotriva unei eventuale interventii militare occidentale in Siria, in timp ce Statele Unite cauta parteneri pentru o "coalitie internationala" care sa intervina militar, anunta AFP. Administratia Obama nu a luat inca o hotarare finala privind o eventuala interventie in Siria, insa incearca sa formeze "o coalitie internationala pentru a raspunde atacului cu arme chimice al regimului de la Damasc asupra civililor", in ciuda votului negativ dat ieri de Parlamentul britanic, care a respins participarea la o eventuala actiune de acest fel.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply