Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Jose Mourinho, dupa ce a fost invins de Pep Guardiola: Supercupa a fost ucisa de arbitraj
4:08:00 AM
Jose Mourinho nu a ratat ocazia de a se lua de UEFA (dupa ce a pierdut Supercupa Europei in favoarea lui Bayern), tehnicianul portughez fiind de parere ca forul european ii pregateste mereu arbitraje speciale. "Supercupa a fost ucisa de arbitru, nu poti sa dai cartonas rosu daca iubesti fotbalul. Sunt obligat mereu sa joc meciurile importante cu un jucator eliminat", a precizat antrenorul portughez.


LIVE TEXT Criza siriana: Reprezentantii ONU care au efectuat ancheta privind utilizarea armelor chimice au parasit Siria. SUA si Franta isi mentin intentia de a interveni printr-o actiune militara limitata
4:06:08 AM
Reprezentantii ONU care au efectuat investigatia privind utilizarea armelor chimice in Siria de data de 21 august au parasit Damascul, aflandu-se sambata dimineata in Liban, potrivit AFP. Intre timp, Statele Unite si Franta isi exprima convingerea ca regimul sirian este autorul atacului cu arme chimice (soldat cu 1.429 de morti, dintre care 426 sunt copii) si declara ca isi mentin intentia de a interveni printro "actiune militara limitata" in Siria.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply