Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

BAC 2013 Sesiunea de toamna 309 elevi au fost dati afara din examenele de bacalaureat pentru ca au incercat sa copieze
11:24:30 AM
Examenele sesiunii de toamna a Bacalaureatului 2013 s-au incheiat astazi, cu proba scrisa la alegere a profilului si specializarii. 43.512 absolventi de liceu s-au prezentat la acest examen, cu peste 10.000 mai putini decat s-au inscris. 73 dintre candidati au fost eliminati pentru ca au incercat sa copieze, informeaza Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews.ro. In total, 309 elevi au fost dati afara din examenele de bacalaureat in sesiunea a II-a, pentru tentative de frauda.


Alegeri la Tineretul Social Democrat: Mihai Sturzu - presedinte, Ioana Pop - presedinte executiv, Gabriel Petrea - secretar general
11:21:41 AM
Contracandidatii la presedintia Tineretului Social Democrat Mihai Sturzu, Ioana Pop si Gabriel Petrea au decis, vineri, la Mamaia, sa mearga in echipa la Congresul TSD, Sturzu urmand sa preia presedintia organizatiei, in timp ce Pop va fi presedinte executiv, iar Gabriel Petre - secretar general, transmite Mediafax.


Conductele si utilajele de pe santierul gazoductului Iasi-Ungheni s-au evaporat, la doua zile dupa vizita premierului Ponta
11:15:00 AM
La doar doua zile de la inceperea lucrarilor la gazoductul Iasi-Ungheni, lansare facuta in prezenta premierului Victor Ponta, santierul s-a golit de conducte, utilaje si muncitori, relateaza Adevarul. Dupa trecerea delegatiei oficiale, pe santierul de la Rediu - punctul zero al lucrarilor de pe malul romanesc al Prutului - n-a mai putut fi gasit decat un paznic al unei firme private.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply