Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Retrocedarea de catre statul roman a proprietatilor Bisericii Greco-Catolice, tratata prioritar de Statele Unite
2:58:33 PM
Administratia Statelor Unite trateaza "in mod prioritar" problema restituirii de catre statul roman a proprietatilor apartinand Bisericii Greco-Catolice confiscate dupa anul 1945, conform unei scrisori publicate miercuri de Departamentul de Stat, relateaza agentia maghiara de presa MTI, citata de Mediafax.


Presedintele de onoare al ThyssenKrupp, Berthold Beitz, salvatorul a sute de evrei in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a incetat din viata la varsta de 99 de ani
2:44:00 PM
Presedintele de onoare al ThyssenKrupp, Berthold Beitz, decorat de Israel cu titlul de "Drepti intre popoare" pentru faptul ca a salvat sute de evrei de la deportare in timpul celui de al Doila Razboi Mondial, a incetat din viata la varsta de 99 de ani, a anuntat miercuri gigantul german, potrivit AFP. "Germania a pierdut unul dintre antreprenorii sai cei mai prestigiosi care a marcat tara", a afirmat cancelarul german Angela Merkel. "Unul dintre cele mai mari germani ai secolului trecut" a murit, a aratat si Congresul Evreiesc Mondial (WJC), promitandu-i "iubirea si recunostinta vesnica a poporului evreu."


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply