Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Noul proiect-pilot al statutului spitalelor permite falimentul spitalelor orasenesti si privatizeaza 20% din consultatiile acordate in spitalele de stat
9:47:52 AM
?Ministrul Sanatatii a anuntat, miercuri, punerea in dezbatere publica a unor proiecte de lege care vor schimba statutul spitalelor din Romania si mecanismul de salarizare a medicilor. HotNews.ro va prezinta in premiera un rezumat al celor mai importante puncte din aceste legi, care vor fi publicate in curand de Ministerul Sanatatii. Un proiect pilot in care vor fi incluse zece spitale pregateste terenul pentru introducerea practicii private in spitalele de stat si transforma spitalele orasenesti si municipale in fundatii sau asociatii.


Cine a fost Alexandru Visinescu?
9:44:00 AM
Informatiile despre biografia lui Alexandru Visinescu sunt in cele mai multe cazuri de sorginte memorialistica, nedescoperindu-se pana in prezent un dosar de cadre, profesional sau de partid al carui titular sa fie. In mod sigur, acestea exista, dar ele nu sunt inca accesibile cercetatorilor si celor interesati de studierea lor. Din sursele existente, aflam ca Alexandru Visinescu s-a nascut la 27 septembrie 1925 in satul Leiculesti, com. Tisau, judetul Buzau, fiind consatean cu fostul ministru al Afacerilor Interne si sef al Securitatii, Alexandru Draghici.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply