Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Liviu Dragnea: Nu m-am simtit vizat negativ de raportul MCV
12:41:00 PM
Ministrul pentru Dezvoltare Regionala si Administratie Locala, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nu s-a simtit vizat in sens negativ de Raportul MCV, el aratand ca problemele sale in justitie sunt legate de referendum si nu se incadreaza, in consecinta, in categoria coruptiei, transmite Mediafax.


Comisia Europeana a facut o modificare in Raportul pe Justitie: Doi in loc de trei ministri cercetati penal pentru fapte de coruptie
12:20:42 PM
Comisia Europeana a postat joi, 31 ianuarie, o versiune noua a Raportului pe Justitie pentru Romania. Modificarea esentiala fata de raportul postat miercuri, 30 ianuarie, este scaderea de la trei (versiunea initiala) la doi a numarului ministrilor din actualul Guvern despre care spune ca sint cercetati penal in dosare de coruptie.


Traian Basescu a decorat mai multe personalitati din Austria, printre care si seful OMV
12:19:00 PM
Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, un decret de decorare a mai multor personalitati din Austria, printre care actualul presedinte al Consiliului de Administratie al OMV, Gerhard Roiss, dar si fostul presedinte CA al OMV Wolfgang Ruttenstorfer.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply