Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Guantanamo, atentatele din 11 septembrie: Judecatorul interzice guvernului sa cenzureze audierile
10:31:00 AM
Judecatorul militar care prezideaza audierile in cazul atentatului de la 11 septembrie, in Guantanamo, pe o insula cubaneza, a interzis joi guvernului american sa cenzureze dezbaterile, scrie AFP.


Cea mai mare schimbare din sistemul sanitar? Proiectul de buget al Ministerului Sanatatii vorbeste despre desfiintarea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Ministerul sustine ca este o eroare materiala a Ministerului Finantelor
10:28:31 AM
Un pasaj din bugetul Ministerului Sanatatii confirma pentru prima data intr-un document oficial intentia ministrului Nicolaescu, comunicata public in mai multe randuri, de a desfiinta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate. Pasajul respectiv ar echivala cu o schimbare fara precedent in sistemul sanitar romanesc. La solicitarea HotNews.ro si RFI, Ministerul Sanatatii a precizat ca prevederea este o "eroare materiala la redactarea proiectului de catre Ministerul Finantelor Publice". Comunicatul Ministerului NU neaga insa intentia pe fond, ci doar termenul de realizare a acesteia. Surse guvernamentale au declarat insa pentru HotNews.ro ca este greu de explicat o astfel de eroare materiala intr-un proiect de buget care a trecut prin sedinta de Guvern.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply