Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

De ce nu a participat nici un reprezentant al Comisiei Europene la conferinta de presa finala a misiunii FMI: Autoritatile romane trebuie sa isi asume responsabilitatea participarii in acest program, inclusiv in ceea ce priveste activitatile de comunicare
3:40:15 AM
Conferinta de presa de marti, la finalul vizitei creditorilor internationali ai Romania, a marcat o premiera: nici un reprezentant al Comisiei Europene nu a participat la discutie alaturi de seful misiunii FMI, Frank de Vrijer. Simon O'Connor, purtator de cuvant pentru domeniul afacerilor economice si monetare, a declarat pentru HotNews.ro a explicat pozitia Bruxelles-ului: "Comisia Europeana considera ca autoritatile romane trebuie sa isi asume responsabilitatea participarii in acest program, inclusiv in ceea ce priveste activitatile de comunicare".


?VIDEO Cupa Italiei: Lazio - Juventus 2-1/ Stefan Radu, in finala competitiei
3:37:00 AM
Lazio s-a calificat in finala Cupei Italiei dupa ce a invins, scor 2-1, pe Juventus. Cum in tur cele doua echipe au remizat (scor 1-1), formatia din capitala Italiei va juca cu trofeul pe masa in luna mai. Stefan Radu a fost integralist la gazde.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply