Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Reactiile politicienilor puterii, intre MCV e folosit in scopuri politice si e inacceptabil ca CE sa ceara un cadru de reglementare pentru presa din Romania. Opozitia vede critici justificate si un regres important
11:10:00 AM
Presedintele Comisiei juridice din Senat, liberalul Tudor Chiuariu (fost ministru al Justitiei), a declarat, miercuri, pentru Agerpres, ca raportul MCV pe justitie incepe sa devina "o poveste fara sfarsit", el considerand ca acest document nu ar mai fi folosit pentru obiectivul pentru care a fost creat, ci in "scopuri politice". La randul sau, eurodeputatul Norica Nicolai, liderul de grup al PNL din Parlamentul European, sustine ca "Nu este rolul Comisiei Europene sa propuna masuri care de fapt ingradesc libertatea presei", adaugand ca afirmatiile purtatorului de cuvant al CE privind numeroase sesizari referitoare la "intimidarea sau hartuirea unor institutii-cheie" nu stau in picioare.


Informare meteo de vant puternic pentru joi si vineri
11:04:26 AM
Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri o informare meteo de vant puternic, in vigoare de joi ora 00:00 pana vineri ora 24:00.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply