Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Nikola Karabatic si alti patru jucatori ai lui Montpellier au fost retinuti - sunt acuzati de implicare in mafia pariurilor
2:18:00 PM
Handbalistul francez Nikola Karabatic si alti patru jucatori de la Montpellier au fost retinuti de politie imediat dupa incheierea partidei cu PSG, motivul fiind o presupusa implicare in mafia pariurilor, informeaza Agerpres.


Cristian Diaconescu despre ceea ce Victor Ponta a numit un Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale: Nu exista nicio structura. Informatia este falsa de la cap la coada
2:15:00 PM
"Nu exista nicio structura. Diplomatia publica este un exercitiu de coordonare care depaseste nivelul de propaganda si de brand de tara. Nu poti infiinta o institutie cu subiect si predicat si cu personalitate juridica care sa se ocupe de asta. Informatia este falsa de la cap la coada", a declarat duminica seara, la Realitatea Tv, Cristian Diaconescu, fost ministru al Afacerilor Externe, in prezent consilier prezidential. Cristian Diaconescu a comentat, astfel, declaratiile lui Victor Ponta privind intentia de infiintare a unui "Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale".


Seism cu magnitudinea 7,1 in sud-vestul Columbiei
2:14:26 PM
Un cutremur cu magnitudinea 7,1 a fost inregistrat duminica la ora locala 11:31 (16:31 GMT) in orasul La Vega, din sud-vestul Columbiei, a anuntat Agentia Nationala de Seismologie, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply