Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Prognoza meteo pentru weekend: Vreme deosebit de calda pentru sfarsit de septembrie
8:43:00 AM
Vremea se mentine deosebit de calda pentru sfarsitul lunii septembrie in majoritatea zonelor tarii, atat sambata cat si duminica. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, iar izolat sunt posibile ploi slabe, informeaza Mediafax.


Traian Basescu a promulgat legea de acordare a unor facilitati la privatizarea Petromidia SA Constanta
8:30:00 AM
Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul pentru promulgarea legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta nr. 248/2000 privind acordarea unor facilitati la plata pretului actiunilor si la plata unor obligatii bugetare in scopul privatizarii societatii Petromida SA Constanta, informeaza Administratia Prezidentiala. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins miercuri sesizarea de neconstitutionalitate a acestei legi inaintata de presedinte.


Arad: Trei raniti dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit
8:28:39 AM
Doua tramvaie s-au ciocnit, vineri dupa-amiaza, pe linia care face legatura intre municipiul Arad si comuna Ghioroc, trei pasageri, intre care un copil, fiind raniti si transportati la spital, in timp ce traficul tramvaielor este blocat pe aceasta linie, la ora transmiterii acestei stiri, anunta Mediafax. Accidentul a avut loc la intrarea in municipiul Arad, pe linia care leaga orasul de comuna Ghioroc, vis-a-vis de un centru comercial.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply