Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Reportaj BBC: O jurnalista romanca se angajeaza ca menajera intr-un hotel pentru a arata cum sunt tratati romanii si bulgarii plecati la munca in Marea Britanie
8:49:00 AM
Jurnalistii de la BBC, in colaborare cu o jurnalista romanca, a realizat un reportaj in care arata cum sunt tratati romanii si bulgarii care merg la munca in Marea Britanie. Jurnalista romanca, sub acoperire, a lucrat ca menajera intr-un hotel din Londra. Experienta jurnalistei arata ca, desi ambele tari sunt membre UE, muncitorii est-europeni sunt prost platiti si exploatati de angajatori.


Prognoza meteo pentru luni si marti: Vremea se mentine deosebit de calda, cu maxime de pana la 33 de grade
8:45:00 AM
Vremea se va mentine si luni deosebit de calda pentru aceasta data, desi in regiunile extracarpatice valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul anterior. Cerul va fi mai mult senin, exceptand vestul si nord-vestul tarii, unde vor fi unele innorari si pe arii restranse averse si, posibil, descarcari electrice, mai ales dupa-amiaza si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in nordul Moldovei si 33 de grade in Banat si Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 14 si 20 de grade, mai scazute in depresiuni spre 7...8 grade.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply