Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Alegeri legislative in Georgia: Confruntare intre presedintele Mihail Saakasvili si un miliardar. UE si SUA fac apel la organizarea de alegeri libere
7:59:00 AM
Georgienii sunt asteptati luni la urne in cadrul unor alegeri legislative in care partidul presedintelui Mihail Saakasvili infrunta o coalitie a opozitiei condusa de catre un miliardar, un scrutin care ar putea sa fie influentat de un scandal recent de tortura intr-o inchisoare. Dezvaluirea de saptamana trecuta a unor inregistrari video care surprind scene de tortura intr-o inchisoare de la Tbilisi a suscitat manifestatii in tara si condamnari din partea comunitatii internationale, punand partidul aflat la putere intr-o situatie delicata, cu doar cateva zile inaintea acestui scrutin.


Primera Division: Gabriel Torje a marcat pentru Granada
7:46:00 AM
Gabriel Torje a bifat primul gol in tricoul celor de la Granada, internationalul roman marcand in partida contra celor de la Celta Vigo (Primera Division, etapa a-VI-a). Torje a obtinut si o lovitura de la 11 metri, transformata de Siqueira (11').


VIDEO Omar Khadr, ultimul detinut occidental de la Guantanamo Bay, a fost transferat in Canada
7:36:00 AM
Ultimul detinut occidental de la Guantanamo Bay, Omar Khadr, incarcerat din 2002 dupa ce a fost arestat in Afganistan, a revenit sambata dimineata in Canada, a anuntat Vic Toews, ministrul canadian pentru Securitate Publica, intr-un comunicat de presa. Informatia a fost confirmata de Pentagon, relateaza AFP. Omar Khadr a fost condamnat in octombrie 2010 de un tribunal militar american la opt ani de inchisoare pentru uciderea unui militar american cu ajutorul unei grenade in Afganistan in 2002, pe cand avea varsta de doar 15 ani.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply