Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Life

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Whos To Blame, un clip despre cum se poate transforma prima zi de munca intr-o poveste bizara
9:29:49 AM
Proiectul Ceva a lansat piesa “Who’s To Blame”, in colaborare cu Stefan Matei, solistul trupei Les Elephants Bizarres. Clipul prezinta povestea unui tanar proaspat angajat la o corporatie, fiind produs de Laura Musat si regizat de Mircea Ibadof.


Corul Armatei Rosii renaste triumfal din propria-i cenusa
9:00:19 AM
Ansamblul Alexandrov, Marele Cor al Armatei Roşii, revine în forță la Bucureşti, în noua sa formulă, cu concertul special "The Great Revival" (Marea Renaștere) pe 17 noiembrie, la Sala Palatului. Spectacolul, închinat memoriei membrilor Corului care au pierit în accidentul aviatic de anul trecut, va prezenta un repertoriu integral rusesc. Director artistic: Gennady Sachenyuk. Un eveniment organizat de Asociația Culturală Mall 4 Art.


VIDEO Dua Lipa vine pentru prima oara in Romania, la festivalul Neversea; Tiesto, Fatboy Slim si Wilkinson, printre primii artisti anuntati
8:34:00 AM
Dua Lipa, Tiesto, Fatboy Slim, Afrojack, Benny Benassi, Fedde Le Grand,Rudimental si Wilkinson se numara primii 21 de artisti care si-au confirmat prezenta la cel mai mare festival de la malul Marii Negre, Neversea, care se va desfasura intre 7 si 9 iulie, pe plaja Neversea din Constanta. Miercuri, 26 aprilie, au fost puse in vanzare 5000 de abonamente la pretul de 225 de lei plus taxe, anunta organizatorii, iar de la inceputul acestei luni 10.000 de abonamente au fost deja vandute.


Trooper in deschiderea Deep Purple
6:39:00 AM
Trooper canta in deschiderea mega-showului Deep Purple de la Bucuresti, de pe 13 mai. Vor fi urmati de canadienii de la Monster Truck. Accesul in incinta Romexpo va fi permis de la ora 17.00. In cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, un box set, o carte si un DVD, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 700 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley si a urcat pe scena alaturi de adevarate legende ale muzicii, precum Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Prodigy.


VIDEO Cantaretul britanic Alex Clare canta in deschiderea programului Sibiu - Festival City
6:29:00 AM
Alex Clare, favoritul topurilor britanice si germane, al carui single "Too Close", cu peste 100 de milioane de vizualizari numai pe youtube, i-a adus vanzari record, o colaborare cu Microsoft si o foarte pretioasa nominalizare la Brit Awards, lanseaza proiectul "Sibiu - Festival City", un program derulat in perioada 27-29 iulie, initiat de ARTmania. Britanicul Alex Claire isi va intalni fanii din Romania la ceremonia de lansare a acestui proiect, programata joi, 27 iulie, de la ora 21.30, in Piata Mica din Sibiu.


Bancul zilei: Cum sa iti tratezi nevroza endogena
Tuesday, April 25, 2017 10:46 PM
Un barbat palid, amarat si aprope sfarsit merge la medic.
- Aveti o nevroza endogena, zise medicul. Cum va petreceti timpul liber?
- Stau acasa mai tot timpul...
- De ce nu va gasiti o femeie sa iesiti cu ea in oras, sa va distrati? Nu v-ar placea?
- Ba da...


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply