Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Consiliul general al Municipiului Bucuresti a dat mana libera Primariei Capitalei sa concesioneze cladirile pe care le detine in Centrul Istoric
12:02:44 PM
Consiliul general al Municipiului Bucuresti a dat mana libera Primariei Capitalei sa concesioneze cladirile pe care le detine in Centrul Istoric al Capitalei unor investitori privati pentru ca acestia sa le consolideze/ restaureze. O alta solutie ar fi un parteneriat public-privat intre municipalitate si un partener privat. O parte dintre cladiri prezinta pericol seismic, altele nici nu au fost expertizate. Institutia recurge la aceste masuri deoarece nu are banii necesari pentru intretinerea/restaurarea/consolidarea acestor imobile. Mentionam ca in aceasta vara o cladire apartinand municipalitatii, de pe strada Blanari, s-a prabusit in strada. Din fericire, nu au fost victime.


Taxele si impozitele pentru pentru ocuparea domeniului public din Centrul Istoric revin Primariei Capitalei
11:57:00 AM
Taxele si impozitele pentru ocuparea domeniului public din Centrul Istoric se reintorc la Primaria Capitalei, potrivit unei hotarari aprobate de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. In urma cu cateva luni, aceeasi consilieri au aprobat ca acestea sa fie incasate de Primaria Sectorului 3.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply