Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sorin Oprescu: Primaria Capitalei a strans 3000 de caini de pe strazile din Bucuresti de pe 10 septembrie pana in prezentPrimaria Capitalei a strans 3000 de caini de pe strazile din Bucuresti de pe 10 septembrie pana in prezent, a declarat joi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Dintre acestia, 900 au fost adoptati de persoane fizice si 1000 de catre fundatii printre care si DogTown. Restul maidanzilor au ramas in adapost.Oprescu a declarat ca reprezentantii municipalitatii vor prezenta vineri, detaliat, situatia cainilor fara stapan.
12:43:00 PM
Primaria Capitalei a strans 3000 de caini de pe strazile din Bucuresti de pe 10 septembrie pana in prezent, a declarat joi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Dintre acestia, 900 au fost adoptati de persoane fizice si 1000 de catre fundatii printre care si DogTown. Restul maidanzilor au ramas in adapost.


FOTOGALERIE Cosmarul a 18 familii care si-au cumparat apartamente de lux si au ajuns sa traiasca in blocuri sociale, in conditii insalubre, a luat sfarsit. Primaria a primit unda verde sa le cumpere apartamentele
12:36:00 PM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a dat mana libera Primariei Capitalei sa cumpere 18 apartamente, apartinand mai multor persoane private, din cele doua blocuri de pe Soseaua Bucuresti Targoviste nr. 16-16 A, unde municipalitatea detine 143 de locuinte sociale, cumparate in 2007 de primarul Adriean Videanu. Proprietarii celor 17 apartamente au cumparat locuintele inaintea primariei si nu stiau ca acestea vor fi folosite ca locuinte sociale in conditiile in care au fost vandute ca locuinte de lux - cu o suprafata intre 80 si 120 mp si preturi de pana la 175.000 de euro. Acestia au facut nenumarate plangeri si sesizari, deoarece persoanele care au primit in repartitie locuintele sociale au vandalizat partile comune, arunca gunoi si raman cu restante mari la intretinere, ajungandu-se pana la taierea utilitatilor. Astfel, cei 18 locuitori au scapat de cosmar, insa primarul Sorin Oprescu spune ca nu vor mai putea primi banii pe care i-au dat pe apratmente.


Capul Vrajitoarei?, locul unde se nasc noi stele
12:29:00 PM
Nebuloasa "Capul Vrajitoarei", din constelatia Orion, a fost botezata astfel datorita asemanarii cu profilul unei vrajitoare, potrivit NASA. Astronomii spun ca norii nebuloasei, in care se formeaza noi stele, sunt luminati de stele masive. Potrivit estimarilor facute de specialisti, IC 2118 - cunoscuta sub numele de "Witch Head" ("Capul Vrajitoarei") - se afla la sute de ani lumina distanta, in constelatia Orion (cunoscuta si sub numele de "Vanatorul"), chiar sub genunchiul vanatorului.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply