Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ministrul Justitiei, discutie cu Tariceanu la Parlament
4:54:58 AM
Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a avut o intalnire cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Parlament, a confirmat vineri Tariceanu.


​VIDEO CM 2018, preliminarii: Argentina, doar remiza cu Uruguay; Brazilia, victorioasa in fata Ecuadorului
4:54:00 AM
Argentina a obtinut doar un rezultat de egalitate in Uruguay, scor 0-0, in etapa a 15-a preliminariilor zonei sud-americane pentru Cupa Mondiala din 2018 si ramane in continuare pe locul 5 in clasament. In alta partida a serii, Brazilia a inregistrat a 11-a sa victorie in preliminarii, impunandu-se cu scorul de 2-0 in fata reprezentativei Ecuadorului.


Alina Gorghiu: Categoric va fi o motiune de cenzura
4:53:57 AM
Senatorul PNL Alina Gorghiu a afirmat, vineri, ca in mod categoric liberalii vor depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului in aceasta sesiune, iar tema acestui demers ar putea sa vizeze fie justitia, fie economia, informeaza Agerpres.


Misiunea pe MCV a Comisiei Europene, o noua vizita in Romania in septembrie
4:52:15 AM
Delegatia Comisiei Europene de evaluare a Mecanismului de Cooperare si Verificare va veni in Romania in perioada 18-21 septembrie, intr-o noua vizita, potrivit programului comunicat conducerii Senatului. Acestia se vor intalni cu presedintii comisiilor juridice pentru a discuta printre altele despre cererile de ridicare a imunitatii si codul de conduita, dar si despre legea privind numirea procurorilor sefi.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply