Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Peste 40.000 de bucuresteni si turisti au participat la festivalul B-FIT in the Street!
11:55:56 AM
Cu 40 de spectacole internationale jucate in cele cinci weekenduri din luna iulie, in zece locuri cheie din Bucuresti, a noua editie a Festivalului International de Teatru de Strada Bucuresti B-FIT in the Street! a adus in Capitala peste 300 de artisti din noua tari si a adunat in jur de 40.000 de participanti, anunta organizatorii. Cele mai prestigioase trupe si companii de teatru de strada din Franta, Columbia, Italia, Germania, Olanda, Austria, Spania si Romania au sustinut la Bucuresti reprezentatii de acrobatie aeriana si demonstratii de teatru vertical, parade cu personaje fantastice de dimensiuni impresionante si dansatori de carnaval, spectacole nocturne, piese de pantomima si numere de jonglerii cu focul.


Cristiano Ronaldo a fost pus sub acuzare pentru frauda fiscala / Daca e declarat vinovat, risca o amenda de 28 mil euro si trei ani si jumatate de inchisoare
11:49:18 AM
Starul Realului Madrid Cristiano Ronaldo a fost pus sub acuzare luni pentru frauda fiscala, alaturandu-se seriei de fotbalisti celebri care au probleme cu fiscul din Spania, scrie AFP.


Populismul e acum un pericol mai mare dect pieţele financiare - Eric Maskin, economist de Nobel, la Cluj
11:49:02 AM
Profesor la Harvard si laureat al premiului Nobel in Economie, Eric Maskin a fost la Cluj in urma cu cateva zile ¬ a primit titlul de Doctor Honoris Causa la Universitatea Babes-Bolyai si a tinut o prezentare in cadrul conferintei economistilor romani din diaspora. Printre toate acestea, s-a oprit sa raspunda si la cateva intrebari. Despre crize economice, populism si sisteme de vot.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply